KJMS CAREER DAY Bell Schedule 2024-25

Class Time	Duration (min)	ODD	Modified Presenters
7:30 - 8:30	60 min 8:15 - 8:45 Presenter Check-in	3rd	
8:35 - 9:00	25 mins	5th - LS Career Day Prep Lesson Pass out schedules/Career Day worksheet	
9:05 - 10:30	85 min	3 Career Day Sessions Session 1 - 9:05-9:30 Session 2 - 9:35-10:00 Session 3 - 10:05-10:30	Library Group Session 1 - 9:15 - 9:45 Session 2 - 9:45 - 10:15
10:35 - 10:40	5 min	Go to TA, Turn in Career Day Worksheet Send Presenters back to Library with student escort	
10:45 - 12:45 Regular Lunch Schedule	120 min 90 min class 30 min lunch	7th A 10:45-11:15 B 11:15-11:45 C 11:45 - 12:15 D 12:15 - 12:45	
12:50 - 1:45	55 min	9th	
1:50 - 2:15	25 min	1st	